KÜTAHYA / ASLANAPA - Haydarlar İlkokulu

Haydarlar İlkokulu

Haydarlar Köyü/Aslanapa
Vizyon
Başarı dolu bir yaşam için gerekli bilgi, beceri ve özgüveni yüksek, bilimsel düşünen, teknoloji kullanmasını bilen, araştırmacı, gelişim, değişim ve yaratıcılık özelliklerine sahip, çalışma ve başarma duygusu yüksek, bulunduğu topluma yön verebilen, insanlarla barışık, dünya ve çevresine uyum sağlayan, ülkesini seven demokratik ve çağdaş insanlar yetiştirmektir.
Misyon
MİSYON Görsel ve deneysel metodolojiyi temel alan; teknolojinin sağladığı olanakları kullanan, kişisel yetenekleri ortaya çıkartan ve geliştiren, çalışma ve başarma hevesini arttıran, bilimi, sanatı, insanı ve doğayı sevdiren eğitim sistemini kurmak
Başarılar
2011-2012 yılında 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Aslanapa Bilgi Yarışması Birinciliği.2012 PDYS´yi bir öğrencimiz kazandı.
8.50-14.30
SOBA
İl ve ilçeye günde 3 kez olmak üzere ulaşım mevcuttur.
Köy
İl merkezine uzaklık 44 km ilçe merkezine uzaklık 11 km´dir